Cea mai înspăimântătoare noapte din an se apropie. Halloween 2020 este aici și, pentru a-l sărbători, am creat o listă cu cele mai înfricoșătoare locuri din Italia pe care să le vizitați pe 31 octombrie, dacă sunteți curajoși.

Lumea misterului și a necunoscutului este întotdeauna o sursă de mare curiozitate. Se spune că, cu ocazia sărbătorii păgâne Samhain, corespunzătoare Zilei de Halloween și a tuturor Sfinților, lumea reală și cea ascunsă se întâlnesc și că barierele care împart cele două universuri se subțiază, dând naștere unor serii de evenimente paranormale.

Deși Halloween 2020 poate să nu fie la fel ca în alți ani, asta nu înseamnă că lucrurile trebuie să fie mai puțin înfricoșătoare. Dacă credeți că nu vă este frică, atunci bucurați-vă de cea mai înfricoșătoare…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.idealista.it
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.