Altex România va împrumuta 12 milioane de euro de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) pentru extinderea centrului logistic din Dragomirești Vale, în apropiere de București, proiect lansat în 2018 și anunțat în premieră de Profit.ro.

Împrumutul, cu o maturitate de 8 ani, plus un an perioadă de grație, va fi folosit pentru finanțarea și/sau refinanțarea a până la 70,5% din costurile aferente construcției unui centru logistic de tip greenfield cu o suprafață totală de aproximativ 37.144 metri pătrați, situat în comuna Dragomirești Vale, potrivit unui comunicat BERD.

Costul total al proiectului este de 17 milioane de euro, diferența urmând să fie acoperită de retailerul român din fonduri proprii.

H&M, amendă de peste 35 milioane euro pentru că a colectat ilegal date privind viața privată a angajaților în Germania CITEȘTE ȘI H&M, amendă de peste 35 milioane euro…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.