Compania Logistic E van Wijk, furnizor de servicii integrate de transport și logistică, se va diviza și va transfera către o nouă societate activitatea de real estate, operațiune care urmărește îmbunătățirea performanței și a profitabilității ambelor linii de business. În acest sens, va fi înființată societatea E van Wijk Real Estate SRL Cluj-Napoca, care se va ocupa cu închirierea și subînchirierea bunurilor proprii sau închiriate (cod CAEN 6820).

Noua societate va avea un capital social de 16.200 lei și va fi controlată de E van Wijk Romania BV (Olanda) – 74,6342% și Mircea Mureșan Invest SRL – 25,3658%.

Transportatorul olandez E van Wijk a preluat un depozit de 13.900 metri pătrați de la dezvoltatorul P3 CITEȘTE ȘI Transportatorul olandez E van Wijk a preluat un depozit de 13.900 metri pătrați de la dezvoltatorul P3

“Managmentul Logistic E van Wijk SRL a considerat oportună…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.