covidNoi măsuri pentru prevenirea şi limitarea răspândirii infecţiei cu SARS-CoV-2 urmează să fie instituite începând cu ziua de luni, 9 noiembrie. Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a decis o serie de măsuri care au fost aprobate de Guvern, după cum a anunțat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Până la publicarea în Monitorul Oficial poate se mai schimbă ceva pentru că una dintre propunerile cele mai controversate este suspendarea activităţii pieţelor agroalimentare în spaţii închise. Situația pune în pericol furnizarea de alimente către populație

Nu este precizat în Hotărârea CNSU dacă măsura vizează și desfacerea de produse agroalimentare în super și hipermarketuri care funcționează tot în spații închise, precum piețele agroalimentare.

Masca devine…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.