OTP Bank România a înregistrat în primele nouă luni ale anului un profit consolidat după impozitare de 39 milioane lei, mai mic faţă de rezultatul înregistrat în aceeaşi perioadă a anului trecut, ca urmare a creşterii costurilor de risc preconizate în contextul pandemiei Covid-19, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Gyula Fater, Director General OTP Bank România” “Ţinând cont de situaţia pandemică, am ales la finalul primului trimestru să mergem mai departe cu ceea ce am început în 2019, strategia de dezvoltare organică Apollo. Continuăm să investim, am angajat 200 de colegi noi anul acesta, am dezvoltat servicii noi, cum ar fi deschidere conturilor 100% online pentru clienţi noi, dar luăm în considerare şi riscurile actuale. Prin urmare, am alocat resurse pentru acoperirea riscului potenţial, lucru…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bursa.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.