Ca să ştii tot ce ai de făcut înainte să cumperi un teren ne-am consultat cu Răzvan Ploscar, inginer geodez din Cluj, şi cu Ovidiu Moldovan, Project Manager la BMI BUILDING RESIDENCE, membru al grupului de firme Antracit Residence, care se ocupă cu construcţia de case, vile şi blocuri în Bucureşti. Ei îţi explică pe puncte tot ce trebuie să ai în vedere dacă vrei să cumperi şi apoi să construieşti pe terenul cumpărat.

Sunt multe detalii de care trebuie să ţii cont atunci când te decizi să cumperi un teren. E foarte important să faci distincţia între teren intravilan vs. teren extravilan, să te consulţi cu specialiştii potriviţi, să îţi stabileşti un buget pe care să îl urmăreşti şi să înţelegi din timp că o astfel de tranzacţie durează. Asta pentru că trebuie să treci…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: adevarul.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.