Cumpărătorii de case din Italia pot fi siguri că agențiile imobiliare italiene iau toate precauțiile necesare și facilitează cumpărarea de case în acest moment.

28 octombrie 2020, Redacție

În timpul pandemiei, industria imobiliară din Italia a fost foarte afectată din cauza faptului că vizitarea proprietăților nu s-a putut efectua în mod normal, iar piața s-a văzut paralizată timp de luni de zile. Cu toate acestea, sectorul imobiliar a găsit rapid o modalitate de a merge mai departe, datorită schimbărilor și flexibilității agenților imobiliari care s-au confruntat cu multe schimbări în 2020. Agenții imobiliari din Italia au lucrat din greu pentru a face procesul de cumpărare a casei în timpul pandemiei, cât mai ușor posibil, precum și pentru a se asigura de respectarea reglementărilor de sănătate…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.idealista.it
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.