Se conturează o tendință din reconversia unor proiecte imobiliare pe fondul schimbărilor impuse de starea de pandemie, a declarat, la Profit TV, Beatrice Dumitrașcu, VP Residential Division în cadrul dezvoltatorului imobiliar One United Properties.

„Vedem reconversii sau proiecte amânate sau care s-au oprit odată cu instalarea pandemiei. Sunt dezvoltatori care depind de banii de la bancă pentru finanțare sau care s-au temut să meargă mai departe. Sunt varii motive pentru care oamenii ajung la o decizie, însă cred că astfel de situații se vor repeta. Se constată, acum, o creștere a ofertei de terenuri la vânzare din partea unor investitori care nu mai vor să le dezvolte. Sunt foarte multe variații în piață, pentru că oamenii nu știu ce să facă“, a spus Beatrice Dumitrașcu la Profit TV, în…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.