14

Dezvoltatorul imobiliar Mosaic Residence anunta finalizarea celor 80 apartamente din faza 2 a proiectului cu acelasi nume, compusa din 2 imobile a cate 40 de unitati locative fiecare.

In momentul de fata mai sunt disponibile in total 20 de  apartamente cu 2, respectiv 3 camere. Reprezentatii dezvoltatorului pregatesc lansarea unei campanii de Black Friday pentru apartamentele cu 3 camere finalizate cu discounturi de 2.000 de euro. Campania va fi valabila pana la sfarsitul lunii noiembrie.     

„Am observat in ultimele luni un trend al clientilor de a nu mai achizitiona de pe schite un apartament cu finalizare peste un an sau doi. Modelul de achizitie a unui apartament s-a modificat drastic in ultimele 6 luni, clientii preferand apartamentele deja finalizate sau in curs de finalizare, unde pot…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bizbrasov.ro
Autor: Biz Brasov

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.