TIMISOARA. Pozitia influenteaza puternic pretul unei locuinte, bugetul necesar pentru o asemenea achizitie putand varia semnificativ de la un cartier la altul. Cel mai recent raport de piata realizat de Analize Imobiliare prezinta noul clasament al zonelor rezidentiale cu cele mai mari preturi pentru apartamentele din marile orase.

CITESTE SI: Aveti declaratie sau adeverinta? Zeci de politisti si jandarmi pe strazi in Timisoara, in prima noapte de carantina partiala. Foto si video 

La Timisoara, topul cartierelor cu cele mai scumpe apartamente disponibile spre vanzare a suferit o modificare fata de trimestrul anterior, sustin specialistii.

In ciuda unei scaderi de 0,6% la trei luni, zona Ultracentral – Medicina – Piata Unirii se situeaza, in continuare, pe prima pozitie (cu 1.610 euro pe metru patrat util), insa urmatoarele doua…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.opiniatimisoarei.ro
Autor: Redactie

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.