Efectele economice ale epidemiei de coronavirus afectează piața obligațiunilor garantate prin proprietăți comerciale, ridicând semne de întrebare legate de valoarea hotelurilor, mallurilor și altor construcții care sunt utilizate drept garanții pentru credite ipotecare, a relatat duminică publicația Financial Times.

Banca Wells Fargo estimează că proprietățile din Statele Unite au probleme, iar valoarea lor a fost revizuită în scădere în medie cu 27%, potrivit articolului citat de Reuters.

VIDEO PROFIT LIVE TV - Să ajutăm business-ul. Pentru că a pierdut 25 mil. lei cât au fost restaurantele închise, Ștefan Mandachi intră pe noi linii de business - francize în domeniile imobiliar și al dezinfectanților CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT LIVE TV – Să ajutăm business-ul. Pentru că a pierdut 25 mil. lei cât au fost restaurantele închise, Ștefan Mandachi intră pe noi linii de business – francize în domeniile imobiliar și al dezinfectanților

Declinul valorii proprietăților comerciale poate afectat…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.