Pe vârful dealului Miata se află o proprietate unică, unde tradiția sardă și stilul contemporan se îmbină. Această frumoasă vilă de pe „Coasta de Smarald” a Sardiniei găzduiește priveliști uluitoare și design tradițional, în timp ce se află într-o zonă foarte prestigioasă. Costa Smeralda din Italia se spune că este cea mai scumpă locație din Europa și este o destinație populară pentru iubitorii de navigație, deoarece zona găzduiește anual regata de navigație Cupa Sardinia.

Această proprietate spațioasă are o suprafață construită de 950 m2 pe un teren impresionant de 6.500 m2 . Exteriorul proprietății este o zonă de un calm, liniște și intimitate incredibile, iar aici vă puteți bucura de o adevărată explozie de culoare: albastrul mării este completat de piscina spectaculoasă, în timp…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.idealista.it
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.