Sal’tare aventurierule. In articolul de astazi voi lasa investitiile usor deoparte si ma voi focusa mai mult pe venitul activ. Nu de alta, dar degeaba esti cel mai bun investitor din lume, daca nu ai munitie (bani din care sa investesti).

Succesul nu vine niciodata singur

Noi oamenii, avem tentinta sa ne uitam la o persoana care are parte de succes (financiar de exemplu) si sa obsservam doar varful iceberg-ului.

Mi s-a intamplat chiar si mie. Nu ca m-as considera o mare persoana de succes, departe de mine acest gand. Totusi, dupa ce am facut public ca in 7 ani de cariera mi-am marit veniturile active de 43 de ori, au aparut diverse comentarii de genul “da, este simplu in afara, sa-l vad in Romania”, “da, dar lucreaza in domeniul finantelor”, “da, dar a avut parte de o educatie de exceptie” etc. Cu alte cuvinte,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: carutacubani.ro
Autor: Domnul CarutaCuBani

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro