TIMISOARA. Dupa un minus de 0,9% in septembrie fata de august, suma medie ceruta de catre vanzatorii de apartamente (noi si vechi) din Romania a inregistrat, in luna octombrie, un avans semnificativ.

CITESTE SI: Podul Eroilor din Timisoara intra iarasi in santier. Primaria a semnat contractul pentru continuarea lucrarilor la pistele de biciclete si trotuare 

Este vorba, potrivit Indicelui Imobiliare.ro, despre o diferenta de 2,4% de la o luna la alta, o locuinta la bloc ajungand sa coste, la nivel national, 1.335 de euro pe metru patrat util (fata de 1.304 euro pe metru patrat util in prima luna de toamna).

La Timisoara, spun specialistii, apartamentele s-au scumpit in luna octombrie: aici a avut loc, per ansamblu, o crestere de 0,5% comparativ cu luna anterioara, de la o medie de 1.283 de euro pe metru patrat util, la 1.289 de euro…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.opiniatimisoarei.ro
Autor: Redactie

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.