mfe immFirmele mici înființate anul trecut vor putea aplica pentru accesarea unui microgrant din fonduri externe nerambursabile. Modificările fac parte dintr-un nou proiect de Ordonanță de Urgență.

Astfel, pentru IMM-urile înființate pe parcursul anului trecut, ce au o cifră de afaceri mai mică de 5.000 euro, valoarea micrograntului se calculează prin înmulțirea numărului de luni de activitate din anul 2019 cu suma de 415 euro.

Guvernanții sper că măsura va ajuta la menținerea pe piață a întreprinderilor care au fost înființate în cursul anului 2019 și care au o cifră de afaceri anuală mică, deci au o rata mare de eșec în piață și în particular, o mai mare incertitudine de supraviețuire în acest context economic decât întreprinderile care au o activitate mai îndelungată.

În prezent, schema de…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.