Prognozele privind evoluția pieței imobiliare în acest an sunt mixte, având în vedere efectele diferite ale crizei sanitare asupra segmentelor din industrie. Restricțiile impuse pentru limitarea efectelor pandemiei de COVID-19 au schimbat modul în care românii se raportează la locul de muncă și experiența de cumpărături în magazine, iar importanța confortului din locuință a devenit mai relevantă ca oricând.

Evoluția pieței imobiliare este conectată la sănătatea economiei, iar în această perioadă, indicatorii privind produsul intern brut (PIB) au suferit căderi istorice în unele dintre cele mai avansate economii ale lumii. Banca Mondială notează că majoritatea țărilor vor intra în recesiune anul acesta, iar PIB-ul pe cap de locuitor ar urma să scadă cu cea mai mare fracțiune din anul 1870…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Ovidiu Posirca

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.