black f

Stai la pândă de Black Friday? Da știm, românii sunt mari amatori de reduceri și de 10 ani așteaptă vinerea cu cele mai mari discount-uri, iar instituțiile de credit vin cu oferte și în acest an. Băncile autohtone oferă de #BlackFriday reduceri online pentru o gamă de produse bancare, destinate atât clienților persoane fizice cât și companiilor.

Cele mai multe promoții vizează cumpărăturile cu ajutorul cardurilor. Pentru clienții care vor să-și facă cumpărături în diverse magazine online, cu reduceri importante, băncile pun la dispozitia lor carduri de cumpărături sau credit, așa cum o să vezi în ofertele celor de la Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, BRD sau Garanti BBVA. Dacă ai vise mărețe și buget pe măsură, unele bănci pun la bătaie și produse mai costisitoare, precum creditele de…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bankingnews.ro
Autor: Gabriela Dinu

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.