Nordis Group prezintă o analiză realizată de Florin Stanciu, analist financiar, care arată că în perioada 2015 – 2020 (raportare la nivelul trimestrului trei din fiecare an) a fost înregistrată o creştere agregată de aproximativ 46% a preţurilor pe metru pătrat la locuinţe. Aceasta se traduce într-o creştere medie de 7,9% pe an, transmite un comunicat de presă trimis redacţiei.

Dacă ar fi să luăm în calcul şi închirierea acestora pe o perioadă de 5 ani, acest lucru ar duce la un randament net superior al investiţiilor imobiliare faţă de celelalte metode de investiţie analizate, respectiv titluri de stat şi bursă.

Evoluţia din 2020, la nivel naţional, indică o creştere a preţului pe metru pătrat la locuinţe cu 2,4%. Totodată, în trimestrul trei din 2020, faţă de aceeaşi perioadă a anului…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bursa.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.