Campaniile de reduceri lansate de retaileri cu ocazia sărbătorilor de Crăciun au început încă din luna noiembrie, odată cu reducerile de Black Friday, pe fondul lipsei de predictibilitate vizavi de intrarea în carantină şi a temerii legate de întârzierea transporturilor, arată datele CBRE, liderul pieţei de consultanţă imobiliară, conform unui comunicat de presă. Retailerii se concentrează tot mai mult pe excelenţa operaţională adusă de serviciile omnichannel, care răspund nevoii de real estate indiferent că este vorba de spaţii de retail sau spaţii logistice.

Răzvan Iorgu, managing director, CBRE România, a declarat: “2020 nu a fost un an usor pentru retaileri. În astfel de momente să te focusezi pe excelenţa operaţională iar în retail acest lucru implică în mod evident logistica. Prin integrarea…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bursa.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.