Cea mai mare provocare în prezent pentru industria de consultanță și inginerie din Europa este lipsa de proiecte. Asta arată cel mai recent Barometru al Industriei, realizat de Federația Europeană a Asociațiilor de Consultanță în Inginerie. Criza a mai afectat politicile de angajare, stocul comenzilor, cifra de afaceri și profitabilitatea.

Henrik Garver, CEO al Asociației Daneze a Inginerilor Consultanți și președinte al Barometrului Industriei EFCA, spune că „în lunile de vară au existat semne de îmbunătățire și de revenire economică”. Însă, al doilea val al pandemiei a dus la creșterea îngrijorărilor cu privire la continuarea revenirii economice. A fost sesizată o scădere semnificativă a forței de muncă. Astfel că cifra de afaceri a fost redusă în majoritatea țărilor,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.