ghid cladiriCum se va face finanțarea proiectelor de reabilitare termică a clădirilor publice a fost stabilit prin versiunea finală a Ghidului specific pentru acest apel de proiecte, aprobată ieri.

Cu aproape 39 milioane de euro vor fi finanțate mai multe proiecte de reabilitare termică a clădirilor publice din mai multe localități din țară. Finanțările vor fi acordate prin POR, Operațiunea B – Clădiri publice.

Astfel, depunerea proiectelor se va face începând cu data de 14 decembrie 2020. Cererile de finanțare vor putea fi transmise până la data de 14 ianuarie 2021.

Apelul este valabil pentru investiții în 38 de unități administrativ-teritoriale din cadrul Rezervației Biosfera Delta Dunării, Județul Tulcea și nordul Județului Constanța, în zonele identificate ca prioritare în cadrul Strategiei Integrate de…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.