11 noiembrie 2020, Emma Donaldson

Târgurile de Crăciun de renume mondial din Italia, cu fermecătoarele lor case din lemn care umplu piețele orașelor, împreună cu atracțiile și mirosurile sezonului de Crăciun, sunt ceva fără de care va trebui să trăim cu ocazia Crăciunului 2020, cel puțin în nordul Italiei. Târgurile de Crăciun de poveste din regiunea alpină italiană Trentino-Alto Adige (Trentino-Tirolul de Sud) au fost deja anulate din cauza riscurilor asociate cu COVID-19 în țară.

Această decizie vine după ce guvernul italian a publicat ultimul său decret de urgență , anunțat de Giuseppe Conte la sfârșitul lunii octombrie, pentru a combate răspândirea coronavirusului. Deși decretul nu interzice în mod explicit piețele festive, el interzice târgurile locale și festivalurile comunitare:…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.idealista.it
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.