Au fost identificați și somați un număr de 268 de proprietari de terenuri, cu privire la neîntreținerea acestora, în urma unei acțiuni civice a celor de la SOS Cluj privind depozitările ilegale de gunoi din zona Aeroportului Internațional Cluj-Napoca și din vecinătatea Someșului. Din 2021, Primăria va uza de prevederea legală de care încă nu s-a atins și va supraimpozita proprietarii de terenuri neîngrijite, la fel cum procedează și cu cei ai clădirilor din centrul Clujului. Pe aceleași model s-a făcut un regulament cu punctaje și s-a lansat în consultare publică, urmând ca acest regulament să ajungă pe masa Consiliului Local pentru a deveni lege locală.
Activiștii din Cluj au arătat săptămâna trecută că s-a făcut curățenie în zona aeroportului din Cluj și a Someșului, zonă unde deja…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: actualdecluj.ro
Autor: Actual de Cluj

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro