Impozitul pe imobilele cu destinație mixtă, în cazul suprafețelor de până la 50 metri pătrați, nu va mai fi impus și calculat pe baza unui raport de expertiză, acesta urmând a fi înlocuit cu o declarație pe proprie răspundere, conform unui proiect de lege adoptat de Senat.

Proiectul de lege a fost inițiat de USR, dar a fost susținut inclusiv de PSD, după cum a relatat anterior Profit.ro. Măsura propusă a fost votată, în cele din urmă, de toate partidele.

De ce este important: Dacă la adresa unui imobil este înregistrat un domiciliu fiscal, al unei persoane juridice iar cheltuielile cu utilitățile revin, conform contractului și conform situației de fapt, în sarcina persoanei juridice, atunci impozitul clădirii se calculează ca și când clădirea este utilizată în scop…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.