Reading Time: 2 minute

Alfa Software, unul dintre furnizorii de sisteme informatice de business cu cea mai dinamică ascensiune pe piața din Transilvania, anunță o cifră de afaceri de 2,2 milioane de euro, în creștere cu 10% față de anul anterior. În ultimele luni, echipa Alfa Software și-a mutat birourile în mediul online și a lucrat pentru implementarea a peste 30 de proiecte a căror valoare depășește 1 milion de euro.

Odată cu creșterea business-ului pe cele trei verticale principale, construcții, producție și reciclare, compania își consolidează poziția pe piața de ERP din România. În acest sens, cele mai importante obiective pe anul în curs și pentru anul viitor sunt implementarea de module noi, Management Documente, facilități noi pe tehnologia revoluționară HTML5 pentru optimizarea proceselor…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.revistabiz.ro
Autor: Alex Rădescu

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro