Predarea în termen a locuințelor către clienți, alături de calitatea lucrărilor și stabilitatea financiară sunt ingrediente de bază ale unui brand imobiliar puternic. Aceste lucruri caracterizează Alphaville Arena, proiectul de regenerare urbană derulat pe fosta platformă Fartec.

Față de alți dezvoltatori, Alphaville derulează toate proiectele cu resurse proprii și împrumuturi bancare, un procent foarte mic reprezentându-l banii dați în avans de clienți. În plus, CEO-ul Alphaville consideră că una dintre strategiile necesare pentru reușită în imobiliare în vreme de criză este dezvoltarea etapizată a proiectelor. „Suntem mult mai vigilenți în perioadele de criză, dezvoltând pe etape. Astfel, în cazul unei recesiuni economice nu ne vom opri din execuție. În cel mai rău…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bizbrasov.ro
Autor: Ionuț Dincă

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro