Impact Developer & Contractor (IMP) a raportat, după primele nouă luni ale anului curent, un profit net de aproape 13,28 milioane de lei, în scădere cu 28% faţă de cel din primele trei trimestre ale lui 2019, în contextul creşterii substanţiale a costurile financiare, reiese din raportul dezvoltatorului imobiliare publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Veniturile din vânzarea locuinţelor în perioada ianuarie-septembrie 2020 s-au ridicat la 135,35 milioane de lei, cu 35% peste cele din perioada similară a anului trecut, evoluţie datorată creşterii numărului de unităţi vândute, respectiv 258 în primele nouă luni din acest an, faţă de 210 în primele trei trimestre din 2019, din care 40% reprezintă unităţi de lux din ansamblul rezidenţial Luxuria.

Preţului mediu de vânzare pentru toate…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bursa.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.