media 159768617229531700

O (zero) dosare pensii comunitare Spania cu termen întârziat de soluționare. Am ajuns unde mi-am propus. Of, la cât am tras, dacă nu aș fi încăpățânată să ajung la obiectivul propus, nu mi-ar veni să cred. Le spun tuturor pensionarilor români. Chiar îi respect. Nu mint, nu îi păcălesc. Nu stau în studiourile TV să le promit. Muncesc. Îi respect! Mulțumesc celor din casele de pensii care au gestionat pensii comunitare Spania! Da, știu, nu sunt un ministru comod. Vreau zero întârzieri și pentru Italia! Continui.

Greu, foarte greu dar #sepoate. Dacă erau făcute la timp, nu trăgeam atât. Lucruri nefăcute la timp. M-a interesat să le rezolvăm. Nu am renunțat pentru că pentru mine nu există “nu se poate”. Președintele CNPP, cel care mi-a comunicat astă seară situația la termenul de raportare,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.stiripesurse.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.