Dacă la începutul anului 2020 chiria medie solicitată pentru un apartament de două camere în Capitală ajunsese la un nivel record, de aproximativ 420 de euro, până în acest moment al anului scăderea înregistrată este de circa 10-15%. Scăderi similare s-au înregistrat și pentru celelalte categorii de locuințe.

Dacă în trecut, între lunile de vară (iunie și iulie) și cele ce se apropiau de începutul anului școlar și universitar (august și septembrie), creșterea medie înregistrată de prețurile medii de închiriere era de aproximativ 10%, anul acesta creșterea prețurilor medii a devenit aproape insesizabilă sau chiar inexistentă pentru apartamentele mai spațioase, de trei sau patru camere. Cea mai importantă scădere înregistrată anul acesta s-a remarcat în lunile martie-mai, când prețurile…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Catalin Socol

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.