BRK Financial Group va demara, la începutul săptămânii viitoare, plasamentul privat pentru Star Residence Invest, companie de tip REIT (Real Estate Investment Trust) care va fi listată la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), ne-a spus Grigore Chiş, director de operaţiuni al brokerului din Cluj, care deţine REIT CAPITAL, societatea ce va administra Star Residence.

REIT-urile sunt societăţi care deţin imobile pe care le închiriază, iar Grigore Chiş punctează că ţara noastră este printre puţinele din Europa care nu are încă astfel de companii.

“Toate statele europene au, inclusiv Bulgaria. În toate ţările civilizate, REIT-urile au procente din PIB. În Statele Unite, mărimea sectorului este de peste un trilion de dolari şi multe companii din domeniu sunt listate şi fac parte din S&P 500”, a spus directorul de…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bursa.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.