Primul Centru Integrat de Transplant din țară și din Sud-Estul Europei va fi construit la Cluj. Contractul de proiectare, estimat la peste 15 milioane de lei, a fost semnat astăzi.

Acest proiect reprezintă una dintre cele mai importante investiții din domeniul medical făcute vreodată în România, după cum susțin autoritățile locale.

Semnarea contractului, în valoare de 15,6 milioane lei fără TVA, a avut loc la finalul unor etape de negociere cu câștigătorul concursului internațional de soluții, asocierea dintre firmele de arhitectură „Pinearq S.L.P.” din Spania și biroul de proiectare „Dico și Țigănaș” SRL.

Pe lângă o reducere a costurilor de proiectare și asigurarea unor servicii suplimentare, CJ Cluj a obținut, în urma negocierii contractului, și o scurtare a duratei de elaborare a…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro