Compania Kentucky Fried Chicken (KFC) va schimba designul restaurantelor clasice, favorizând conceptul de drive-thru și limitarea contactului fizic între persoane. KFC anunță  astfel două designuri noi, bazate pe livrare la domiciliu sau pick-up. Deși aceste sisteme existau și în trecut răspândândirea rapidă a coronavirusului a accelerat procesul: “Avem nevoie de un design modern”, a anunțat KFC. 

Unul dintre proiecte se bazează pe o suprafață de mai puțini metri pătrați, ideal pentru zone cu proprietăți imobiliare mai scumpe. Chipotle Mexican Grill și Starbucks au propus recent un design similar. 

Celălalt proiect propus favorizează conceptul drive-thru, care a însemnat 60% din veniturile companiei în al treilea trimestru al acestui an. Planul prevede încă o linie suplimentară de drive-thru,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.biziday.ro
Autor: Loredana

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.