Primul hackathon al arhitecților – este o declarație de responsabilitate socială creată de o comunitate proactivă de arhitecți și susținută de parteneri vizionari și de profesioniști implicați.

Editia 1 – 2017, ARCHITECTS’ CHALLENGES – provocarile profesiei de arhitect Editia 2 – 2018, PROUD ARCHITECT – arhitect demn Editia 3 – 2019, VALUE vs. PRICE – valoare, mai mult decat pret Editia 4 – 2020, LEGACY – tema evenimentului va fi despre ce am facut si ce ne dorim sa continuam si sa lasam MOSTENIRE.

Sâmbătă, 21 noiembrie 2020, #NOVEMBarh aduce împreună arhitecti și prieteni din domenii conexe, dar si publicul larg, intr-un maraton online de 24 de ore de prezentari de proiecte model de buna practica, inovatii de ultima ora, subiecte de actualitate de mediu construit.

În pandemie, provocarea de a…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.