Sectorul spațiilor industriale și logistice a fost unul dintre puținele segmente imobiliare care au continuat să se dezvolte în ciuda incertitudinilor generate de criza sanitară. Anul 2020 s-ar putea să aducă un nou record, cu livrări noi de aproximativ 700.000 de metri pătrați, care ar duce piața mai aproape de borna de cinci milioane de metri pătrați la nivel național.

Accelerarea adoptării comerțului electronic pe fondul închiderii activităților neesențiale în magazinele fizice timp de două luni s-a tradus și într-o cerere mult mai mare pentru spații de depozitare și servicii de logistică.

În primul semestru al anului, aproximativ 120.000 de metri pătrați de spații industriale și logistice au venit din zona comerțului online, ceea ce înseamnă mai puțin de jumătate față de perioada similară a…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Ovidiu Posirca

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.