Noua ediţie a studiului “Evoluţia afacerilor în 2020” realizat de Valoria în parteneriat cu Doingbusiness.ro aduce o perspectivă actualizată asupra modului în care companiile au ajustat evoluţia afacerilor în a doua parte a anului 2020, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

Constantin Măgdălina, Expert Tendinţe şi Tehnologii Emergente, co-autor al cercetării, a declarat: “Faţă de ediţia de la începutul anului, cercetarea Evoluţia prognozată a afacerilor din România arată o contractare puternică a activităţii companiilor sub impactul pandemiei.Rezultatele cercetării indică pesimismul-rezervat al companiilor privind valoarea cifrei de afaceri, a profitului şi investiţiilor. Totuşi respondenţii spun că a doua parte a anului nu este percepută ca fiind semnificativ mai nefavorabilă decât…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bursa.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.