Livrările de noi centre comerciale au înregistrat decalări din cauza crizei sanitare, însă piața va continua să atragă noi investitori, în special pentru scheme de retail adaptate la nevoile locuitorilor din orașele mai mici. Digitalizarea operațiunilor brandurilor care închiriază spații în mall-uri a preluat o poziție importantă în strategia de business, iar consultanții susțin că îmbinarea dintre vânzările în magazine fizice și comerțul electronic se va consolida prin adaptarea experienței de shopping la schimbările de consum și regulile de distanțare. 

În prima lună după renunțarea la starea de urgență s-a înregistrat și prima deschidere oficială a unui mall de anvergură. NEPI Rockcastle a început operațiunile comerciale la Shopping City Târgu Mureș, cu o suprafață închiriabilă…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Ovidiu Posirca

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.