Munca la distanţă poate deveni alternativa programelor de mobilitate internaţională (cum ar fi relocarea în alt oraş sau altă ţară) în cazul poziţiilor care o permit, poate genera economii de costuri pentru companii şi poate debloca noi surse de talente, potrivit sondajului “Remote work policies – Why leading companies are opting in” realizat de PwC la nivel global, se arată într-un comunicat trimis redacţiei.

Tipurile de mobilitate a angajaţilor care nu necesită o mutare formală în alt oraş sau ţară erau în creştere exponenţială şi înainte de COVID-19, iar pandemia doar a accelerat această tendinţă, forţând angajaţii din întreaga lume să lucreze de la distanţă. În ultimele luni, munca la distanţă la scară globală s-a dovedit realizabilă şi în condiţiile menţinerii unor restricţii,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bursa.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.