Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) a organizat astăzi, online, ediţia a XXVII-a a TOPULUI FIRMELOR DIN BUCUREŞTI, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Costică T. Mustaţă, preşedintele Camerei bucureştene, a declarat în deschiderea evenimentuilui: “Poate mai mult ca niciodată, avem nevoie de poveşti de succes, care trec dincolo de cifre şi indicatori seci, fie că e vorba despre afaceri de familie care au crescut organic, de idei care au prins viaţă în anii studenţiei sau de proiecte considerate nebuneşti atunci când au fost expuse pentru prima dată. Toate ne dau putere să mergem mai departe. Să spunem: da, se poate! Au mai facut-o şi alţii! Pot şi eu! Mai mult ca oricând, lumea afacerilor are nevoie de onestitate, în relaţiile cu concurenţii, clienţii, angajaţii şi cu…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bursa.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.