Tencuirea şi zugrăvirea periodică a faţadelor fac parte dintre obligațiile instituite printr-o lege promulgată ieri de către președintele Klaus Iohannis.

Lucrările de întreținere și curățenie a clădirilor și terenurilor sunt obligatorii să fie asigurate de către persoanele fizice și juridice, precum și de autoritățile și instituțiile publice care le au în proprietate sau în folosinţă.

Același lucru este valabil inclusiv pentru anexe, incinte, împrejmuiri, precum şi oricare alte spaţii utilizate de proprietar.

În cazul nerespectării acestor obligaţii legale în termenele notificate de primar, de 30 de zile, primarul poate aproba executarea de către autoritatea administraţiei publice locale a acţiunilor de curăţare și igienizare. Lucrările se efectuează în numele şi pe cheltuiala…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.