Compania Hexi Pharma, condamnată penal în primă instanță anul trecut cu amendă de 2,6 milioane lei și ordin de dizolvare pentru înșelăciune, uz de fals și participație improprie la zădărnicirea combaterii bolilor prin vânzarea de dezinfectanți diluați către sute de spitale și intrată în insolvență la începutul lunii, după cum a relatat în premieră Profit.ro, transmite că își va plăti toate datoriile, inclusiv prejudiciile din dosarul penal, cu bani pe care îi va încasa din vânzarea proprietăților sale imobiliare.

Astfel, la judecarea cererii sale de intrare în insolvență, compania a arătat că a acumulat datorii totale de circa 30 milioane lei, în principal către furnizori (dar și către Fisc și salariați), din cauză că, din 2016, de la debutul urmăririi penale, i s-a interzis…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.