Proiectul unui tren metropolitan care ar îmbunătăți conexiunile între București și localitățile aflate într-un areal de 40 de kilometri ar putea stimula un val de investiții imobiliare noi, în special pe segmentele de locuințe și spații industriale și de logistică. Investiția ar readuce la lumină infrastructura feroviară din Capitală care a fost ignorată în ultimele decenii, în condițiile în care singura dezvoltare notabilă din ultima perioadă a fost finalizarea legăturii dintre Gara de Nord și Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, cu un tronson de aproape trei kilometri lungime.

Trenurile metropolitane sunt incluse într-un plan investițional pentru dezvoltarea infrastructurii de transport pe perioada 2020-2030, fiind un proiect realizat de către Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Ovidiu Posirca

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.