Unul dintre motivele principale pentru care renovarea clădirilor întârzie la nivelul Uniunii Europene este lipsa de informații. O modalitate prin care acest lucru ar putea fi evitat este folosirea pașapoartelor de renovare a clădirilor, foilor de parcurs și jurnalelor digitale de construcție. Aceasta a fost concluzia Conferinței proiectului Orizont 2020 iBRoad, unde a fost analizat impactul și realizările proiectului în contextul Strategiei ”Valul renovării clădirilor”

Astfel, jurnalul digital al clădirilor și pașapoartele de renovare a clădirilor vor oferi informații utilizatorilor finali și vor ajuta la planificarea acțiunii de investiții, a remarcat Karlis Goldstein, membru al cabinetului comisarului UE pentru Energie. „Când ne uităm la lanțul decizional al valului de renovare, totul începe cu…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.