Întinsă pe o suprafaţă de peste 100 de hectare şi situată într-o arie protejată din Câmpia Dunării, aici sunt îngropate deșeuri provenite din București, Voluntari, Ilfov şi Giurgiu, reziduuri medicale,  nămolurilor de la epurare și șlamurilor petroliere. Groapa de gunoi reprezintă un pericol uriaş pentru zeci de mii de oameni şi pentru mediul înconjurător. Deşeurile menajere sau spitaliceşti sunt lăsate direct pe sol, la doar câteva sute de metri de Dunăre, dar şi de casele oamenilor. Viaţa localnicilor din Ulmeni a devenit un coşmar de mai bine de un an, de când s-a început depozitarea acestor deşeuri în  imediata apropiere a locuinţelor lor.

Reprezentanții Asociaţiei Cetăţeneşti din Ulmeni au prezentat rezultatele unui studiu de impact asupra sănătății ce confirmă…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.stiripesurse.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.