Primul lucru pe care mi l-a arătat Dan S. Hanganu a fost un pumn de garnituri de cauciuc cumpărate de la magazinul de bricolaj din apropiere. ”Sunt pentru o lampă pe care o confecționez”, mi-a explicat el.
S-a dovedit că el proiectase și lampile suspendate dintre bârnele de lemn ale biroului său, un spațiu pe două etaje dintr-o clădire-depozit din secolul al XIX-lea, situată în cartierul Vechiul Montreal. Masa de ședințe și scaunele poartă, si ele, semnătura sa. Toate sunt făcute din materiale simple, obișnuite, combinate ingenios și original, cu o atenție deosebită la detalii. Atracția lui Hanganu pentru materiale și tehnici de asamblare a evoluat în decursul ultimilor 15 ani, constituindu-se într-un limbaj arhitectural inconfundabil și devenind tot mai…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: arhitectura-1906.ro
Autor: arhitectura

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.