lemexim  ius   lubrifin str harmanului brasov 1 28052018 jpg jpg

După ce în urmă cu doi ani austriecii de la Immofinanz au vândut un teren de 1,2 hectare al platformei IUS Brașov către Kaufland, în acest an, compania de dezvoltare imobiliară a mai vândut 3 hectare din platforma de șase hectare a fostei fabrici de scule către un dezvoltator imobiliar. Compania deținea fosta platformă industrială IUS de circa 60.000 mp, pe care intenționa să dezvolte un proiect de retail Stop.Shop, la care a renunțat, în 2018, din cauza timpului prea mare necesar pentru obţinerea aprobărilor necesare.

Reprezentanții Immofinanz spuneau, la începutul lui 2018, că demaraseră procedura de obţinere a autorizaţiilor necesare pentru construcţia unui centru comercial Stop Shop în Braşov, pe fosta platformă IUS din Braşov, dar a abandonat ideea și…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bizbrasov.ro
Autor: Biz Brasov

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.