Clădirea cunoscută ca ”Poarta vieneză” de pe Cetățuia Clujului se vinde cu aproape patru milioane de euro. Cumpărător ar putea fi chiar Primăria Cluj-Napoca dacă va găsi banii necesari, sau un cumpărător privat, care așteaptă ca instituția să se pronunțe cu privire la achiziție.

Daniel Lengyel e agentul imobiliar care se ocupă de tranzacție din partea cunoscutei case de licitații Sotheby’s și spune că a notificat săptămâna trecută Primăria Cluj-Napoca – și Consiliul Local – despre dreptul de preemțiune în achiziționarea acestei clădiri la prețul cu care a găsit deja un cumpărător, 3,9 milioane de euro. A notificat, în prealabil, și Ministerul Culturii, spune el, iar acum așteaptă 30 de zile, ”dar cel târziu până în 5 ianuarie, căci vin zile libere”, ca autoritățile să se…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: actualdecluj.ro
Autor: Mihai Prodan

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.