Situată lângă Embassy Row, reședința neogeorgiană a familiei Clinton – proiectată împreună cu colaboratoarea de lungă durată a familiei, Rosemarie Howe – este definiția unui refugiu care are toate ingredientele unui cămin primitor sau, după caz, ale unui spaţiu potrivit unor întâlniri formale.

Hillary Clinton a mărturisit că pitoreasca construcție de pe strada Whitehaven din cartierul elegant Massachusetts Avenue din Washington, D.C. i-a atras atenția de la început, în timpul căutărilor pentru o casă în care să locuiască pe perioada sesiunii Senatului din timpul anului, după ce a fost aleasă senator, în anul 2000. Supranumită „Whitehaven”, după numele străzii pe care se află, locuința a impresionat-o pe fosta primă-doamnă a Statelor Unite mai ales prin amplasarea sa în preajma unor…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Diana Nita

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.