Mai mult de o treime din români locuiau chiar și înaintea pandemiei în locuințe cu probleme semnificative, iar pandemia nu a făcut decât să înrăutățească situația, se arată într-o analiză realizată de Kingfisher.

Astfel, aproximativ 7,5 milioane de persoane (39%) în România raportează că trăiesc cu „probleme de locuințe semnificative”, iar dintre aceștia, 75% consideră că au puțin sau nu au deloc control asupra situației.

Cele mai frecvente probleme sunt frigul, zgomotul, umezeala și mucegaiul, precum și dăunătorii, gunoiul, canalizarea și drenajul inadecvate. Aceste probleme afectează, de asemenea, integrarea socială și bunăstarea oamenilor.

Trăirea unor perioade lungi de carantinare din cauza pandemiei Covid-19 a agravat aceste probleme, lăsând mulți respondenți ai studiului Kingfisher…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.