Sal’tare aventurierule. Astazi iti voi arata cum pierzi o gramada de bani cu creditul imobiliar si cel de nevoi personal, in mod ironic crezand ca de fapt castigi. Voi vorbi despre eficienta platile anticipate a doua credite diferite : unul ipotecar, iar altul de nevoi personale.

Esti pregatit sa afli cum sa opresti o hemoragie de zeci de mii de lei, de care nici macar nu esti constient ? Ai venit unde trebuie.

Ionica si 2 credite

Pentru a fi inteles cat mai bine voi intra direct intr-un studiu de caz, luand in calcul o persoana, Ionica ce are doua credite :

  1. Unul ipotecar de 350.000 de mii de LEI, pe o perioada de 30 de ani, avand o dobanda anuala de 5.5%. Rata lunara a acestui credit este de 1.987 RON.
  2. Al doilea credit este de nevoi personale in valoare de 50.000 LEI, pe o perioada de 5 ani, avand o dobanda de 10%. Rata…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: carutacubani.ro
Autor: Domnul CarutaCuBani

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.