sri 1280x720 1

Unitatea Militara (UM) 0623 Brasov (Serviciul Român de Informații – n. red.) va intra avea un nou sediu, investitia totala fiind estimata la 98,32 milioane de lei, inclusiv TVA (circa 20 de milioane de euro).

Proiectul de Hotarare de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici s-a aflat in consultare publica pana la mijlocul lunii noiembrie a.c., urmând să fie supus aprobarii in sedinta de azi a Executivului.

Proiectul va fi implementat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei (MLPDA), prin Compania Nationala de Investitii (CNI).

Conform indicatorilor tehnico-economici, din valoarea totala a proiectului, lucrarile de constructii-montaj sunt estimate la 62,82 milioane de lei. „Se doreste edificarea unui sediu unitate militara avand in…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bizbrasov.ro
Autor: Biz Brasov

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.